Discreet en snel bloed prikken?

In samenwerking met AZ Delta kunt u in ons privé prikcentrum bloed laten prikken. Daarna worden de resultaten naar uw behandelende arts gestuurd voor analyse.

Kies een bloedtest uit ons aanbod, laat bloed afnemen en ontvang de resultaten persoonlijk via mail. Enkel u kunt het beveiligde bestand openen met een code.

Zorg voor de gezonde levensstijl van uw werknemers en laat op regelmatige basis hun bloed testen. U komt naar ons privé prikcentrum of wij komen ter plaatse.

Vlot bereikbaar

Betamedics ligt in een groene en filevrije regio. We zijn vlot bereikbaar dankzij de nabijheid van het recent heringerichte afrittencomplex van de E403 / A17.

Vlakbij AZ Delta

Weldra één van de grootste ziekenhuizen in Vlaanderen en op wandelafstand van Betamedics.

Gratis parking

We beschikken over een privé parking net voor de deur die kosteloos ter beschikking staat voor onze artsen, patiënten en bezoekers.

"Het concept was totaal nieuw voor mij en zeker voor herhaling vatbaar! Hele discrete en professionele begeleiding en aanpak, ook hele goeie ligging, vlak bij de autostrade. Resultaten ook heel overzichtelijk en commentaar goed uitgelegd voor gewone burgers."
Mevr. Vermeersch
via Trustpilot
"Dankzij de rustgevende omgeving en professionele prikster had ik al een deel van mijn prikangst overwonnen. Zelden ben je zo snel ergens binnen en buiten gewandeld om bloed te laten prikken. Echt een aanwinst!"
Maaike
via Trustpilot
Scroll to top